Summer Jazz Festival in Sankt Augustins Kirke: Marilyn Mazur & Thomas Agergaard Duo

Marilyn Mazur – percussion, drums
Thomas Agergaard – tenor & soprano saxophones

TICKETS: 80 / 120 DKK

Et møde på det højeste kunstneriske niveau mellem en percussion-legende Marilyn Mazur, og en af Danmarks mest genkendelige saksofonister Thomas Agergaard. To stærke personligheder med kæmpe stor erfaring indenfor improviseret musik spiller duo koncert og åbner jazzfestivalen i det ny spillestedet Sankt Augustinus Kirke, arrangeret af SWAN Østerbro.

Marilyn Mazur er en af verdens bedste percussionister og har i løbet af sin karriere spillet bl.a med Miles Davis, Wayen Shorter og Jan Garbarek. Marylin har modtaget utallige priser hele verden rundt for sit virke med forskellige bands som hun ledede efter at have forladt Miles Davis Band i 1989.

Thomas Agergaard er med hans kraftfulde og udtryksfulde stil en af nordens store stemmer, bla som eksponent for en nordisk lyd med dynamisk spil, der aldrig forfalder til klicher, men forbliver i det skabende fællesskab som jazzen er når den er bedst. Thomas i de sidste 3 årtier har været med til at definere Nordisk lyd af jazzen som vi kender nu, bl.a med Carsten Dahl og Thomas Blachman. Han er involveret i mange projekter som komponist og optrædende, ofte på kryds af forskellige kunstarter, derudover er han også meget begavet maler!

“Marilyn Mazur/Thomas Agergaard Duo” er en del af en række koncerter i Sankt Augustinus Kirke arrangeret af SWAN under Copenhagen Jazz Festival mellem d. 9 og 13 Juli 2018.

SWAN er et nyt initiativ, skabt af professionelle musikere, der har til formål at forbinde talentfulde kunstnere, der repræsenterer en lang række forskellige kulturer, etniske grupper og måder af kunstnerisk udtryk.
Vores mission er at berige Østerbro med en række forestillinger, hvor forskellige stemninger, genrer og personligheder møder hinanden og serverer den fineste åndelige fest for publikum.

Efter hver koncert vil der være en mulighed for publikum og kunstnere at møde og lære hinanden at kende.

OBS: en billet er gyldig til alle aftenens koncerter og inkluderer smagning af fine udvalg af oste og charcuterie i pausen!