Summer Jazz Festival in Sankt Augustins Kirke: ORNAMENTAL

Ornamental – electronics
Jan Kadereit – tabla, percussions

TICKETS: 80 / 120 DKK

Ornamental – under denne nickname producere og spiller Sidney Jaffe elektronisk musik siden 2013. Den tidligere sanger- og trommeslager af psykedelisk rock bandet “Burnpilot” har fundet sin stil som en solo kunstner et sted mellem “Detroit Techno” og “UK Garage” men han er stærkt og synligt inspireret af synthesizer mestre som Tangerine Dream, Can and Terry Riley.

Efter hans studier på Conservatorium of Amsterdam, flytter han til Berlin hvor han lige nu arbejder på sit ny album “Werkzeug und Aetaher”.

Denne aften får vi en chance til at høre Ornamental sammen med den tyske trommeslager og percussionist Jan Kadereit som skal bl.a. spille tabla. Sammen skal de præsentere ny musik, inspireret af ambient stilistik og udforske forskellige dimensioner af sound-space.

Koncerten er er en del af en række koncerter i Sankt Augustinus Kirke arrangeret af SWAN under Copenhagen Jazz Festival mellem d. 9 og 13 Juli 2018.

SWAN er et nyt initiativ, skabt af professionelle musikere, der har til formål at forbinde talentfulde kunstnere, der repræsenterer en lang række forskellige kulturer, etniske grupper og måder af kunstnerisk udtryk.
Vores mission er at berige Østerbro med en række forestillinger, hvor forskellige stemninger, genrer og personligheder møder hinanden og serverer den fineste åndelige fest for publikum.

Efter hver koncert vil der være en mulighed for publikum og kunstnere at møde og lære hinanden at kende.

OBS: en billet er gyldig til alle aftenens koncerter og inkluderer smagning af fine udvalg af oste og charcuterie i pausen!