Summer Jazz Festival in Sankt Augustins Kirke: SWAN Ensemble feat. Atom String Quartet

Dawid Lubowicz – violin
Mateusz Smoczyński – violin
Michał Zaborski – viola
Krzysztof Lenczowski – cello
Artur Tuźnik – piano
Joel Illerhag – d.bass
Simon Olderskog Albertsen – drums
Albert Karch – electronics
Cezariusz Gadzina – tenor sax
Irek Wojtczak – tenor sax

TICKETS: 80 / 120 DKK

En helt unik aften, hvor man kan høre et band med 10 musikere fra Polen og Scandinavia, samlet til en speciel koncert i flotte rammer af Sankt Augustinus Kirke.

“SWAN Østerbro” præsenterer ny musik skrevet for Copenhagen Jazz Festival 2018 af Artur Tuznik og Albert Karch, som står bag SWAN initiativet. Denne år er SWAN værten for fremragende strygekvartet Atom String Quartet fra Polen. Kvartetten har allerede med sit virtuositet etableret sig stærk som en-af-slagsen på den internationale scene for jazz og improviseret musik. Kvartetten skal mødes den københavnsk-bosatte rytmesektion samt to gæste tenor saxofonister Cezariusz Gadzina og Irek Wojtczak.

Koncerten er støttet af Kulturministerium af Den Polske Republik, som en del af projektet Baltic Breeze.

SWAN Ensemble afsluttes en række koncerter i Sankt Augustinus Kirke arrangeret af SWAN under Copenhagen Jazz Festival mellem d. 9 og 13 Juli 2018.

SWAN er et nyt initiativ, skabt af professionelle musikere, der har til formål at forbinde talentfulde kunstnere, der repræsenterer en lang række forskellige kulturer, etniske grupper og måder af kunstnerisk udtryk.
Vores mission er at berige Østerbro med en række forestillinger, hvor forskellige stemninger, genrer og personligheder møder hinanden og serverer den fineste åndelige fest for publikum.

Efter hver koncert vil der være en mulighed for publikum og kunstnere at møde og lære hinanden at kende. OBS: en billet er gyldig til alle aftenens koncerter og inkluderer smagning af fine udvalg af oste og vin i pausen!