Summer Jazz Festival in Sankt Augustins Kirke: The Art of Escapism

Ania Rybacka – voice, loops & electronics
Lo Ersare – voice, loops & electronics

TICKETS: 80 / 120 DKK

Ved at bruge stemmens ekspressive og intime kvaliteter har Lo Ersare (SWE) og Ania Rybacka (PL) opdaget et univers der tilbyder publikum en flugt fra daglige rutiner. Sangere sætter sammen i arbejde og fremkomponerer historier, lavet af ukonventionelle vokallydlandskaber og overraskende organiske effekter, hvor kraftige og bløde stemmer formeres og krydser hinanden på en ny eksperimenterende måde.

GAFFA om The Art Of Escapism ***** (fem stjerner)

(…)de to kvinder bag er underfundige vokaltalenter, der ved hjælp af stemmer, loopmaskineri, filtre og en nærmest uafbrudt øjenkontakt skaber musikalske fabeldyr, der panorerer sig rundt mellem højtalere og spinner, brøler og kvidrer med hypnotisk effekt. Svenske Lo Ersare og polske Ania Rybacka skal opleves i deres levende arbejde med musikken, der springer frem som en prægtig kimære af Spiritualized, The Knife og Björks Medulla.

The Art of Escapism er en del af en række koncerter i Sankt Augustinus Kirke arrangeret af SWAN under Copenhagen Jazz Festival mellem d. 9 og 13 Juli 2018.

SWAN er et nyt initiativ, skabt af professionelle musikere, der har til formål at forbinde talentfulde kunstnere, der repræsenterer en lang række forskellige kulturer, etniske grupper og måder af kunstnerisk udtryk.
Vores mission er at berige Østerbro med en række forestillinger, hvor forskellige stemninger, genrer og personligheder møder hinanden og serverer den fineste åndelige fest for publikum.

Efter hver koncert vil der være en mulighed for publikum og kunstnere at møde og lære hinanden at kende.

OBS: en billet er gyldig til alle aftenens koncerter og inkluderer smagning af fine udvalg af oste og charcuterie i pausen!