Summer Jazz Festival in Sankt Augustins Kirke: Tim Berne Quartet SÏN

Tim Berne – alto saxofon
Kasper Tranberg – cornet og trompet
Petter Eldh – bas
Peter Bruun – trommer

TICKETS: 80 / 120 DKK

SÏN er en ny stærk kvartet under ledelse af den amerikanske komponist og improvisator Tim Berne.

Tim Berne har indspillet for ECM og Screwgun RECORDS og har siden 1979 været en af de bærende personligheder på avantgarde jazz- scenen i New York. Gennem årene har hans forskellige grupper og omfattende kompositioner inspireret flere generationer af musikere.

De fire medlemmer har igennem tiderne knyttet tætte musikalske bånd
Kasper Tranberg og Peter Bruun, har spillet sammen på kryds og tværs de sidste to årtier. De har turneret og indspillet med den franske guitarvirtuos og komponist Marc Ducret i hans legendariske “TOWER”, som også omfattede Berne.

Petter Eldh og Peter Bruun har etableret sig som en stærk rytmesektion i Django Bates Belovèd igennem de sidste 10 år, som ligeledes har udgivet på ECM records. Sammen leder de to “GÆST” en gruppe med skiftende medlemmer, der arbejder med samplet improvisation, betagende rytmiske koreografier.

Tim Berne Quartet er en del af en række koncerter i Sankt Augustinus Kirke arrangeret af SWAN under Copenhagen Jazz Festival mellem d. 9 og 13 Juli 2018.

SWAN er et nyt initiativ, skabt af professionelle musikere, der har til formål at forbinde talentfulde kunstnere, der repræsenterer en lang række forskellige kulturer, etniske grupper og måder af kunstnerisk udtryk.
Vores mission er at berige Østerbro med en række forestillinger, hvor forskellige stemninger, genrer og personligheder møder hinanden og serverer den fineste åndelige fest for publikum.

Efter hver koncert vil der være en mulighed for publikum og kunstnere at møde og lære hinanden at kende.

OBS: en billet er gyldig til alle aftenens koncerter og inkluderer smagning af fine udvalg af oste og vin i pausen!