Summer Jazz Festival in Sankt Augustins Kirke: Yuta Omino Trio

Yuta Omino (JP) – d.bass
Albert Karch – drums
TBA – trumpet

TICKETS: 80 / 120 DKK

Yuta Omino er en yderst aktiv musiker på den japanske musikscene. Uddannet på Chiba Universitet hvor allerede der blev han hurtigt en meget efterspurgt bassist i hele Japan og i udlandet. Ved at spille forskellige stilarter af jazz etablerede Yuta sin flexible spille stil. Yuta udgivet flere albums som sideman og for nylig startede sin egen trio med musik inspireret af europæisk jazz scene.

Sammen med 2 Københavnsk-boende musikere, spiller trioen Yuta’s originale musik.

Koncerten afsluttes en række koncerter i Sankt Augustinus Kirke arrangeret af SWAN under Copenhagen Jazz Festival mellem d. 9 og 13 Juli 2018.

SWAN er et nyt initiativ, skabt af professionelle musikere, der har til formål at forbinde talentfulde kunstnere, der repræsenterer en lang række forskellige kulturer, etniske grupper og måder af kunstnerisk udtryk. Vores mission er at berige Østerbro med en række forestillinger, hvor forskellige stemninger, genrer og personligheder møder hinanden og serverer den fineste åndelige fest for publikum.

Efter hver koncert vil der være en mulighed for publikum og kunstnere at møde og lære hinanden at kende.

OBS: en billet er gyldig til alle aftenens koncerter og inkluderer smagning af fine udvalg af oste og charcuterie i pausen!